nlkorting.org

Bjorn Borg Kortingscode & Coupon September 2021

Bezoek Bjorn Borg
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Bjorn Borg Beoordelingen

Adams
2021-05-19 20:26:11

Fijne boxershorts van bjorn borg

Fijne boxershorts van bjorn borgKoop je een setje van 3 boxers en setje van 2 allen in de maat MVallen de grijze kleur boxers kleiner uit...Zwarte lekker elastische en goed zittendMet print lekker elastische en goed zittendBlauwe kleur lekker elastische en goed zittendMaar de grijze lijken wel maar S en of zijn stug en zitten niet zo als de rest.

Nancy Van der berg
2021-04-01 16:42:47

Goede kwaliteit mooie stof

Mark van Trecht
2021-01-12 23:11:16

Ik kom regelmatig in het filiaal in…

Ik kom regelmatig in het filiaal in Haarlem. Wat een fijne winkel is dat! Goede service en leuke spullen. Ik hoop dat jullie weer snel open gaan.

Guillaume Boinet
2020-10-27 07:12:14

Toppen bara!

FAQ for Bjorn Borg

Heeft Bjorn Borg korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Bjorn Borg nieuwe klanten de eerste korting om 70% te besparen om meer klanten van Bjorn Borg aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Bjorn Borg Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Bjorn Borg Aanbieding mee?

De ingangsdatum van Bjorn Borg Kortingscode wordt duidelijk weergegeven op de pagina, u kunt ervan genieten bij het maken van de betaling. Maar zorg ervoor dat uw bestellingen en geselecteerde producten deze Bjorn Borg Korting kunnen gebruiken, anders kunt u niet genieten van 70%.

Hoe contact opnemen met Bjorn Borg?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Bjorn Borg, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de overeenkomstige knop \"Contact\" of \"Online contact\" te klikken in Bjorn Borg. Over het algemeen staat deze knop onder aan bjornborg.com.