nlkorting.org

Philips Aanbieding & Korting Mei 2022

Bezoek Philips
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Philips Beoordelingen

Mieke Riemens
2020-05-07 18:39:52

Super garantie.

Super garantie.Philips sonicare Air Floss Ultra is tijdens de garantieperiode, vanwege defect, zonder extra kosten vervangen door een nieuw apparaat.

Esmee
2019-11-21 11:08:12

Nette levering en fijn dat ik nog een onderdeel online kan bestellen.

Onlangs een onderdeel ontvangen van mijn Philips Saeco apparaat. Fijn dat de onderdelen nog te bestellen zijn op de website. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de levering. Het was snel geleverd en netjes verpakt.

Roel Baars
2019-10-05 09:31:02

Mijn tandenborstel gekocht bij Amazon…

Mijn tandenborstel gekocht bij Amazon in Engeland deed het vanaf het begin af aan al niet zo goed. Terug in NL en pas maanden later heb ik contact opgenomen met Philips chat. Ze hielpen mij met het probleem en ik moest het e.e.a. proberen. Desondanks hielp het niet. Maar ze waren zo aardig om een nieuwe handvat te sturen. Super service!

Amanda Vixtons
2019-09-07 17:01:50

Good.

Good. Geweldige kwaliteit.

Sanne
2019-08-12 12:32:14

Omruilservice: goed geregeld!

Elektrische tandenborstel functioneerde binnen de garantieperiode van 2 jaar niet goed meer. Met dank aan de supersnelle omruilservice van Philips lag er binnen een week een nieuwe tandenborstel op de mat! Tevreden!

Dick
2019-07-31 21:45:17

Garantie scheerapparaat zeer snel en soepel afgehandeld

Een paar weken geleden kreeg ik mijn Philips scheerapparaat niet gestart, ondanks vele pogingen. Een paar dagen later lukte het spontaan weer wel, maar ongeveer hetzelfde gebeurde enkele weken later. Gezocht naar de aankoopbon, en tussen vele goed bewaarde bonnen was deze niet te vinden. Ik kon wel de aankoopdatum uit mijn bankdownload halen ...precies 2 jaar en 1 week geleden.Nu blijkt Philips gelukkig de 2 jaar garantie niet op de dag nauwkeurig te hanteren, dus gechat over het ontbreken van de aankoopbon. Er werd naar het serienummer gevraagd en enkele minuten later was alles geregeld: ik kreeg keurig een dossier, voegde een foto toe met het serienummer erop en enkele dagen later, dat was vandaag, werd een nieuw apparaat kosteloos thuisbezorgd.Garantie geven zonder dat deze *precies* op de verloopdatum vervalt en zonder aankoopbon maar met serienummer vind ik grote klasse. Hopelijk gaat het vervangend apparaat weer net zo lang mee als het voorlaatste model - dat na vele jaren nog altijd werkt en de laatste paar dagen, tot vandaag, nog kon fungeren als tijdelijke vervanging!

Melanie H.
2019-07-06 14:57:30

Goed genoeg

Goed genoeg, elektronica gaat altijd jaren mee. Voldoende, betrouwbaar bedrijf

Tamara Ars
2019-06-06 10:47:50

Ik had problemen met mijn Philips wake…

Ik had problemen met mijn Philips wake up light, die het ineens niet meer deed. Ik kon de nachtlamp gebruiken, maar de wekkerfunctie deed het niet, plus de bijbehorende zonsopgang.Bellen ging snel, ik werd snel doorverbonden via een keuzemenu. De medewerker was erg vriendelijk en mee denkend. Dankzij zijn goede tips heb ik de wekker weer aan de praat kunnen krijgen.Hij heeft mij zelfs een mail gestuurd om te informeren of alles goed is gegaan en indien niet, hij een andere oplossing zou zoeken dat ik het dan kosteloos op kon sturen voor reparatie.Kortom, ik ben goed geholpen.

Laurence Kooter
2019-06-05 10:00:20

Cool

Cool, fantastisch en indrukwekkende gloeilampen

Weber
2019-03-08 11:34:38

Extra goede service voor Philips Babyfoon Avent SCD 603

In tegenstelling tot andere reviews heb ik een bijzondere positieve ervaring met de Philips Service (Chat). Had een probleem met de adapter voor de Philips SDC 603 door gewoon intensief gebruik met mijn kids en veel verplaatsen van boven naar beneden verdieping van de camera / babyfoon. Contact opgenomen met de service eigenlijk met de vraag waar kan ik deze adapter vinden om een nieuwe te kopen. MEdewerker vroeg me naar het type en model Babyfoon. Uitgelegd dat ik het apparaatje nu 2 jaar heb ongeveer de leeftijd van mijn dochtertje. Ze vroeg naar een serienummer en verkoop bewijs. Deze laatste had ik niet meer (direct paraat). Ze zei het maakt voor deze keer niets uit aan de hand van serie nummer kon ze zien dat het niet nog niet zo oud apparaatje was en zei: "We sturen u kosteloos een nieuwe adapter toe". Kortom super service en dat zie je nietveel meer. Ik ben er heel blij mee met deze service en voor mij komt er gewoon weer een nieuwe Philips met deze service op de achtergrond.

Esther
2018-12-28 21:45:09

Prima levering

Groot aanbod aan senseo onderdelen. Koffiepadhouder besteld, welke blijkbaar niet oo voorraad was. Deze werd rechtstreeks vanuit Polen verstuurd. Ondanks de drukte rond de feestdagen, toch binnen een week ontvangen.

Richard Gilhuys
2018-11-22 18:30:05

Supergoede service!

Ik had een scheerapparaat gekocht zo'n 1,5 jaar geleden, keurig geregistreerd op de site om in aanmerking te kunnen komen voor eventuele garantie.Nu gaat dat apparaat stuk en beroep ik mij op de garantie maar lees tot mijn schrik dat ik ook de aankoopbon nog moet hebben, tuurlijk niet meer te vinden.Ik balen maar toch maar even een mailtje getuurd met in mijn achterhoofd dat dit weer een hele lange discussie gaat worden en ik toch geen gelijk krijg.Maar tegendeel is waar, de zeer aardige klantenservice heeft heel keurig geholpen om mij z.s.m. een nieuw apparaat te geven zonder enige twijfel.Kijk, dat is nou eens top service en mega klantvriendelijk.Vandaag mijn nieuwe scheermachine mogen ontvangen, bedankt Philips!Ik blijf voor mijn toekomstige aanschaf van elektronica bij Philips, dit geeft vertrouwen :-)

Evi_M
2018-09-30 18:28:17

Satinelle Prestige Wet & dry epilator

Over het algemeen steeds goede ervaringen gehad met producten van Philips. Voor de Satinelle Prestige wet & dry epilator is dit niet anders. Heel gebruiksvriendelijk apparaat met verschillende opties. De body massager zorg ervoor dat de huid minder gevoelig is bij het gebruik van de epilator. Ik heb in het verleden reeds andere epilators gebruikt maar deze deden heel veel pijn aan de huid, waardoor deze snel niet meer gebruikt werden. Deze zal ik wel zeker blijven gebruiken! De haartjes waren niet allemaal weg na 1x gebruiken, maar voor kortere haren kan je nog snel even de shaker gebruiken voor het gewenste resultaat. De facial cleanser vind ik werkelijk fantastisch!! Met je favoriete reiniger erbij en erna een gezichtscrème, heb je een zacht en natuurlijk resultaat. Deze geeft geen irritaties en makkelijk ik te reinigen. Voor de electric foot file kan ik hetzelfde vermelden. Onmiddellijk resultaat en langdurig zachte voeten. Bij herhaaldelijk gebruik van deze opties krijg je steeds een beter resultaat en wenning. Ik zou dit apparaat zeker aanraden aan iedereen die scheermesjes beu is en terug een zachte en stralende huid wil! 5+ voor dit apparaat!

Corianne
2018-09-26 09:17:07

Supergoed geholpen en netjes te woord…

Supergoed geholpen en netjes te woord gestaan bij 3e x kapot apparaat binnen de garantie werd hij nu zonder problemen omgeruild voor een nieuwe! Zeer tevreden!

Claudia de Wit
2018-09-20 12:34:50

Ouderwets goede service

Ouderwets goede service! Kapotte gardes van mixer. Ik wilde 2 nieuwe bestellen maar kon ze op de site niet vinden. Toen gebeld. Ik had geen aankoopbon meer. Telefoniste kon aan hand serienummer achterhalen dat het om een nieuw model ging. Volgende dag (!) 2 nieuwe gardes in huis. Kosteloos. En ik sprakeloos. <3

FAQ for Philips

Heeft Philips korting voor nieuwe klant?

Ja. Voor klanten die voor het eerst proberen te consumeren in Philips, is er een speciaal kortingsvoordeel voor deze groep mensen geïntroduceerd. Vind deze speciale aanbieding op de Philips -pagina van nlkorting.org en je krijgt de Aanbieding. gebruik Philips Kortingscode direct om te genieten van de eerste bestelling korting.

Hoe lang gaat Philips Coupon mee?

Voor de Philips Aanbieding binnen het gebruikte tijdsbereik, kan het met succes worden gebruikt. Echter, voor Philips Kortingscode die alleen kan worden gebruikt bij bestellingen van een bepaald type product, moet je ze gebruiken zodra de producten beschikbaar zijn om te voorkomen dat je de speciale kortingen mist.

Hoe contact opnemen met Philips?

Als je suggesties, meningen of vragen hebt over de diensten of producten van Philips, kun je de knop 'Contact opnemen met klantenservice' vinden die is ingesteld door Philips en het telefoonnummer en adres van Philips op elke pagina van philips.nl. voeg gewoon e-maildetails toe en klik op de knop "Contact opnemen met klantenservice" om online te communiceren met de klantenservice van Philips. De klantenservice van Philips streeft ernaar klanten een goede service-ervaring te bieden.