nlkorting.org

Schuurman-Schoenen Kortingscode & Aanbieding Januari 2022

Bezoek Schuurman-Schoenen
  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • Gratis Verzending

Schuurman-Schoenen Beoordelingen

Alinda Brink
2020-04-13 08:04:21

algemeen

Zoekfilter werkt niet optimaal. Verder prima levering en service.

S Doorten
2020-04-12 07:43:25

Ruim aanbod van schoenen

Ruim aanbod van schoenen. Had naar mijn mening nog meer mogen zijn. Bestelling snel geleverd maar kan naar mijn mening ook binnen een week.

Marianne Bijpost
2020-03-18 15:44:28

Snelle levering van de schoenen

Snelle levering van de schoenen. Erg netjes verpakt. Prijzen zijn ook gunstig. Contact gehad met klantenservice via de mail. Er werd snel geantwoord op mij vraag en naar alle tevredenheid. Top.

Sandra de Zeeuw
2020-01-23 14:10:11

Probleem opgelost

Hele slechte service, mijn veterlaarzen van net 7 mnd oud zijn nu al gescheurd vanbinnen en er zit een gat in het leer.Dit zou al slijtage zijn NA 7 MND????? Wel érg snel hoor voor laarzen die niet goedkoop waren. Tot 10 euro willen ze vergoeden wat is dat voor service, andere goede laarzen geven dat is service!!lEN TOT OP HEDEN NOG NIET OPGELOST!OPGELOST!! 40% vd aankoopprijs tegoed ontvangen.

Ronnie Oosterveen
2020-01-20 13:48:57

Schuurman schoenen Apeldoorn is top!!

Het personeel van Schuurman schoenen in apeldoorn is top!Ik had nieuwe HUB schoenen gekocht, echter na een maand lopen begon de zool steeds te kraken en piepen. rond nieuwjaar terug gegaan en nieuwe gekregen wat al helemaal geweldig was!Maar helaas weer hetzelfde probleem alleen nu al na 2 weken... Ik dus weer terug naar de winkel, en heb het probleem uitgelegd. werd meteen goed geholpen en ze zeiden dat ze het heel naar voor mij vonden. ik mocht voor het zelfde aankoop bedrag andere schoenen uitzoeken. ik kreeg zelfs 2 euro terug en ik zei gooi maar in het fooi potje ben allang blij dat jullie mij willen helpen. echter hadden ze die niet en wilde het ook niet aannemen. Dus als jullie vanuit het hoofdkantoor een taart of iets dergelijks kunnen regelen zou dat top zijn! De leiding gevende heeft mij uitstekend geholpen en verdient zeker een dikke pluim!! echt top service!

Ard
2020-01-17 18:32:14

Winkeltoppers!

Vanmiddag in het filiaal in Hoogeveen geweest. Daar snappen ze hoe je de klant in de watten legt! Mijn maat schoenen had inmiddels een iets andere kleur gekregen dan de vorige serie en was niet meer leverbaar. Geen probleem, er werd gebeld met omliggende filialen. Tijdens het bellen kregen we koffie aangeboden en als klap op de vuurpijl een 20%-kortingsbon voor het ongemak en het heen rijden!Wij waren al klant bij Schuurman, maar dat blijven we zeker.Hulde voor team Hoogeveen! Tevens ook een van de mooiste winkels in de regio.

Babs
2019-12-14 22:11:40

Prachtige schoenen

Peter Wubbolts
2019-11-27 15:01:28

Prima service en ze doen wat ze…

Prima service en ze doen wat ze beloven. Echt een aanrader.

Shirley
2019-11-25 03:51:46

Schuurman schoenen , is het dubbel en dik waard!

Schuurman schoenen, wat een uitstekende klantvriendelijkheid.Ik bestelde schoenen en naar afloop van betaling twijfelde ik aan de maat, ik nam contact op middels de chat met de vraag de schoenen te wisselen van maat. Dit was geen probleem, ontzettend vriendelijk te woord gestaan, het werd meteen aangepast in het systeem, Ik kreeg er meteen een mail van ter bevestiging. De bestelling is ook meteen verwerkt, de dag later stond de koerier op de stoep. Twee paar schoenen elk in een aparte doos, verpakt in een grote schuurman doos met een retour formulier aanwezig. Zeer tevreden over de schoenen en een geweldig klantenservice team! Twee keer contact gehad met de klantenservice en ook de tweede keer op rij , heel vriendelijk te woord gestaan. Volgende keer zeer zeker weer Schuurman schoenen. Bedankt hiervoor.

Klant Gonny
2019-11-06 10:00:57

Ik ben zeer tevreden met de laarsjes…

Ik ben zeer tevreden met de laarsjes voor mijn kleinzoon.Zelf eerst 29 besteld was te klein Nu 30 ontvangen.Dank super blij meeEen oma

Anna
2019-10-21 10:45:45

Goed verpakt

Goed verpakt, snel geleverd

heer Elzinga
2019-10-06 20:17:49

prima schoenen

prima schoenen. Loop er heerlijk op. Nooit eerder online bestelling gedaan, maar dit ging perfect.

Ingrid Holtkamp
2019-10-05 20:05:45

Ieder jaar koop ik zowel zomer- als…

Ieder jaar koop ik zowel zomer- als winterschoenen bij schuurman schoenen omdat ik de keus enorm is en niettevergeten de waardecheque's die op de deurmat vallen

Maaike Boksebeld
2019-10-05 08:59:50

Een snelle en fijne service!

Een snelle en fijne service!De kwaliteit van de schoenen is top! Helemaal blij mee!

Fred Doodkorte
2019-09-22 11:30:42

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle service, prima keuze

FAQ for Schuurman-Schoenen

Heeft Schuurman-Schoenen korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Schuurman-Schoenen speciaal exclusieve kortingen voor nieuwe Schuurman-Schoenen -klanten geformuleerd, dit is de nieuwe klantenkorting. er zijn 19 verschillende Kortingscode op nlkorting.org voor alle klanten, maar de eerste aanbieding is alleen voor de mensen die nog niet eerder zijnotry van Schuurman-Schoenen -producten hebben gekocht.

Hoe lang gaat Schuurman-Schoenen Kortingscode mee?

Voor elke Schuurman-Schoenen Aanbieding wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 70% korting en voordelen met Schuurman-Schoenen Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als Schuurman-Schoenen Korting verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met Schuurman-Schoenen?

De klantenservicekanaalknop van Schuurman-Schoenen geeft de woorden \"contact met ons op\" weer, communiceert online met de klantenservice van Schuurman-Schoenen via deze plek en er zullen natuurlijk enkele algemene basisvragen zijn. Schuurman-Schoenen biedt een gecentraliseerde antwoordpagina voor vragen. U kunt deze ook vinden op schuurman-schoenen.nl.