nlkorting.org

Avis Kortingscode & Korting December 2021

Bezoek Avis
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Avis Beoordelingen

Josephine Tusveld
2018-03-03 21:31:52

Niet de goedkoopste, maar wel een zorg minder.

Niet de goedkoopste, maar wel toegankelijke, sympathieke en professionele service. En dat is mij meer waard.Eindafrekening werd in mijn voordeel herberekend. Onvoorziene meevaller!

Mevrouw van den Berg
2017-06-30 17:38:17

Update: Avis heeft de zaak juist afgehandeld uiteindelijk (Avis is totaal onbetrouwbaar en frauduleus)

Update:Na een mislukte poging van de 'tussenpersoon' Happycar om deze zaak te mediaten heb deze review geplaatst en heb ik zelf Avis benaderd. In eerste instantie kreeg ik geen reactie, maar na nog een mail sturen wel. In de die mail werd een gedeelte van het teveel betaalde bedrag teruggestort, omdat ik blijkbaar teveel had betaald voor een "upgrade". Toen ik daarna terug mailde dat ik nooit om een upgrade had gevraagd, deze nooit heb aangeboden gekregen oid en daarom ook niet wil betalen voor een upgrade is alles wat ik teveel had betaald teruggestort. Het heeft dus wel wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk heeft Avis dit juist afgehandeld. Avis is een totaal onbetrouwbare partij die frauduleuse praktijken er op na houdt. Ik heb via Happycar bij Avis Toulouse een auto gehuurd. Afkoop van eigen risico voor diefstal en schade had ik erbij genomen. Ter plaatse (in Toulouse) werd gevraagd of ik een verzekering wilde. Ik heb aangegeven dat ik die al had via Happycar en ook die papieren laten zien. Ik wilde wel een afkoop van een lege tank. 60 euro, prima. De kosten werden verder niet doorgenomen bij de balie, ik heb de kosten niet eens gezien in het contract. Er werd direct doorgebladerd naar de handtekeningpagina. Het ging allemaal zo snel dat ik achteraf pas door had dat ik opgelicht was. Achteraf in Nederland blijkt ruim het dubbele bedrag van de huur nog eens afgeschreven van mijn creditcard. Het is mij geheel helder dat Avis Toulouse aan frauduleuze praktijken doet. Zij hebben doelbewust de kostenpagina overgeslagen, de kosten niet doorgenomen met mij en mij het contract laten tekenen om zo de kosten in rekening te kunnen brengen en ik geen poot zou hebben om op te staan. Zij zijn ook niet bereid om dit achteraf te repareren. Dat maakt voor mij geheel duidelijk dat Avis niet te vertrouwen is en zij er frauduleuse praktijken op na houdt. Het is mij duidelijk dat zij met opzet de kosten NIET met de klant doornemen. Als zij betrouwbaar en transparant zouden werken om misverstanden te voorkomen dan zouden zij de kosten helder met de klant doornemen. Dat doen zij blijkbaar expres niet. Als dit bij mij namelijk per abuis niet is gebeurd, dan zouden zij deze fout achteraf herstellen. Dat doen zij dus niet. Dit is blijkbaar hun werkwijze. De kosten niet doornemen/laten zien in het contract om vervolgens snel het contract te laten tekenen om zo ten onrechte meer kosten in rekening te kunnen brengen. Zeer kwalijk! Totaal onbetrouwbaar deze partij. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een auto huurde. Dit moet via een creditcard. Dat maakt het huren van een auto compleet fraudegevoelig. Autoverhuurbedrijven kunnen je heel makkelijk oplichten op deze manier en blijkbaar doet Avis dit dus.

Sabbas
2017-04-18 19:49:19

prima

prima auto, prima staff, prima prijs, acceptabele wachttijd

Esther
2017-03-16 12:54:26

Makkelijk

Het boeken van een auto ging makkelijk via hun website. Dankzij de Avis card ging het inchecken snel en krijg ik leuke aanbiedingen. Sleutel ingeleverd door het deponeren in een sleutelbox ging vlekkeloos.

Fred
2017-03-06 09:28:39

zoals weer verwacht een prima service

Ophalen vriendelijk, direct en aflevering fito

Martijn
2017-03-05 19:30:52

Avis Nederland

Snel, makkelijk auto boeken

Rudolf
2017-03-05 14:00:35

alles goed geregeld

Goede prijs, praktische nieuwe auto, snele inlevering

Anton den Hollander
2017-03-05 10:30:40

Goede service

Goede service en een prima wagenpark

Meneer Hendriks
2017-03-04 22:02:23

Alles is tiptop geregeld!

Gewoon hoe het hoort, goede betrouwbare auto's en service.

Frans van de Grift
2017-03-04 06:33:18

De site kan nog beter

De site kan zeker nog verbeterd worden, je kunt nu nog geen vaste airline frequent flyer toevoegen, dat kan alleen in de order.Het downloaden van de factuur werkt structureel niet

Jeroen
2017-03-03 11:48:48

Ervaren gebruiker

Netjes en correct geholpen aan de balie, auto was schoon. Bij terugbrengen geen problemen.Enige minpunt; wachttijd bij ophalen, het was erg druk.

Denis
2017-03-03 10:06:19

Alles goed

Uitstekend. Geen tegenvallrs. Prima.

D de Vries
2017-03-03 08:09:08

bestelde auto

Je krijgt niet de auto die je bested heb

Luijs Bert
2017-03-03 07:14:56

In Nederland goed geregeld

In Nederland goed geregeld maar let op in het buitenland. Zeker in zuid Italië bij terugbrengen vinden ze een krasje wat er volgens hun niet zat. Hun pakken het verzekeringsgeld maar repareren nooit wat. Altijd protesteren en de reparatie rekening vragen. De Nederlandse Avis heeft hier altijd goed bij geholpen en met reserveren krijg je goed advies.

Elly van Gorsel
2017-03-02 22:21:54

Uitstekende service

Mooie auto stond klaar, snel op weg. Bij inleveren ook direct weer klaar en naar de terminal!

FAQ for Avis

Heeft Avis korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Avis. Met deze korting kunt u 50% besparen op de eerste aankoop van Avis. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 21 verschillende Avis Kortingscode, ga naar nlkorting.org en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Hoe lang gaat Avis Korting mee?

Avis zal inderdaad een geldigheidsduur instellen voor hun Aanbieding. Zolang u uw Avis Kortingscode gebruikt voordat deze verloopt, krijgt u natuurlijk een overeenkomstige korting. als de Avis Korting die je wilt gebruiken verloopt, kun je ook meer verschillende Avis aanbiedingen bekijken op nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Avis?

Avis stelt het klantenservicekanaal in onder aan de avis.nl -startpagina en elke gedetailleerde pagina om klanten te helpen bij het oplossen van een probleem dat ze niet zelf kunnen oplossen. .u kunt de knop \"Contact opnemen\" op elke pagina bij avis.nl vinden om in contact te komen met de klantenservice van Avis.