nlkorting.org

Avis Kortingscode & Korting Juli 2022

  • Alle
  • Codes
  • Deals
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Coupon: Alle Aanbiedingen Vanaf €1 Aan Avis

    Verloopt 19-7-22
  • 50%

    Korting
    DEALS Avis

    Geniet Korting Van 50% Op Preferred Loyaliteitsprogramma Aan Avis

    Verloopt 10-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Coupon: Neem Er Is Iets Misgegaan Laag Tot €25,00 Aan Avis

    Verloopt 10-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Promotiecode: Krijg Er Is Iets Misgegaan Uit €25,00 Aan Avis

    Verloopt 13-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Aanbieding: Geniet Auto Huren Of Busje Huren Ga Voor Kwaliteit En Gemak Vanaf €25,00 Aan Avis

    Verloopt 12-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Korting: Lang Huren Laag Tot €843,30 Aan Avis

    Verloopt 9-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Actiecode: Neem Auto Huren Of Busje Huren Ga Voor Kwaliteit En Gemak Zo Laag Als €25,00 Aan Avis

    Verloopt 7-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Korting: Er Is Iets Misgegaan Laag Tot €25,00 Aan Avis

    Verloopt 7-7-22
  • verkoop

    CODES Avis

    Auto Huren Vanaf €17 Per Dag In Nederland Auto Huren Vanaf €17 Per Dag In Nederland

    Verloopt 9-7-22
  • 15%

    Korting
    CODES Avis

    15% Voordeel Op Autohuur In Amerika 15% Voordeel Op Autohuur In Amerika

    Verloopt 9-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Kortingscode: Langetermijn Huur Vanaf €549

    Verloopt 1-10-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Aanbieding: Gratis Onbeperkte Kilometers

    Verloopt 1-9-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Actiecode: De Nieuwsbrief Van Avis

    Verloopt 1-9-22
  • 25%

    Korting
    DEALS Avis

    Tot Wel Tot 25% Korting Bij Avis

    Verloopt 30-8-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Korting: Bekijk Hier De Avis Aanbiedingen

    Verloopt 10-7-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Coupon: Boek Op Avis.nl Een Huurauto En Profiteer Van Gratis Extra's

    Verloopt 10-7-22
  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Geniet Korting Van 20% Op Autohuur In Nederland

    Verloopt 1-10-22
  • 5%

    Korting
    DEALS Avis

    Minstens Kortingscode Voor 5% Op Je Boeking Bij Avis

    Verloopt 1-9-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Promotiecode: Met Avis Flex Heb Je De Vrijheid Om Een Auto Te Huren Voor 28 Dagen Voor €543,- Per Maand

    Verloopt 1-9-22
  • 30%

    Korting
    DEALS Avis

    Profiteer Van Tot 30% Korting Op Je Boeking Bij Avis

    Verloopt 1-10-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Coupon: Download Onze App En Maak Uw Reis Nog Flexibeler

    Verloopt 1-10-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Aanbieding: Mooie Aanbiedingen Van AVIS

    Verloopt 1-10-22
  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Aanbieding: Neem Kort Huren Voor Een Dag Laag Tot €25,00 Aan Avis

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Promotiecode: Neem Lang Huren Laag Tot €843,30 Aan Avis

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Korting: Alle Aanbiedingen Laag Tot €1 Aan Avis

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Actiecode: Geniet Preferred Loyaliteitsprogramma Vanaf €15 Aan Avis

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Promotiecode: Neem Kort Huren Voor Een Dag Laag Tot €25,00 Aan Avis

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Actiecode: Vroegboekkorting Met Avis.nl

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Korting: 7 Dagen Huren Voor De Prijs Van 5 Bij Avis

  • 25%

    Korting
    DEALS Avis

    Ga Voor Avis Inclusive En Bespaar Wel Kortingscode Voor 25% Op Dekking Zonder Eigen Risico

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Via Deze Deal Kortingscode Voor 20% Op Je Online Reservering Bij Avis

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Kortingscode Voor 20% In Mei | Avis DEAL

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Profiteer Van Kortingscode Voor 20% Bij AVIS

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Avis Actiecode: Grijp Tot Maar Liefst 20% Reductie Op Je Online Reservering

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Avis Kortingscode: Reserveer Op Voorhand En Ontvang Zo 20% Avis Korting

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Coupon: Er Is Iets Misgegaan Uit €25,00

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Pak Kortingscode Voor 20% Op Boekingen Bij AVIS

  • verkoop

    DEALS Avis

    Avis Aanbieding: Huur Een Auto Binnen Europa Voor 7 Dagen En Betaal Er Maar 5 Bij Avis

  • 20%

    Korting
    CODES Avis

    Avis Aanbieding: Kortingscode AVIS Voor Kortingen Tot 20%

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Avis Promotiecode: Scoor Nu Tot Wel 20% Vroegboekkorting

  • 50%

    Korting
    DEALS Avis

    Geniet Korting Van 50% Op Preferred-loyaliteit Aan Avis

  • 20%

    Korting
    DEALS Avis

    Avis Coupon: Boek Optijd En Scoor 20% Vroegboekkorting Bij Avis

Avis Beoordelingen

Tom
2015-07-21 17:42:47

Ondanks 3x checken en voldaan aan voorwaarden toch extra kosten

ONDERSTAANDE KLACHT IS INMIDDELS OPGELOST, AVIS NEDERLAND HEEFT PER E-MAIL GEREAGEERD, ZE HEBBEN CONTACT OPGENOMEN MET HET VERHUURSTATION IN BASEL EN DIE HEEFT NIET GEREAGEERD. DAAROP HEEFT AVIS NEDERLAND HET BEDRAG GECREDITEERD OP MIJN CREDITCARD. HET GELD HEB IK ONDERTUSSEN ONTVANGEN.Voordat ik een auto heb gehuurd, heb ik de huurvoorwaarden van Avis doorgenomen, het bedrijf een e-mail gestuurd om e.e.a. Te verduidelijken, vervolgens na de online boeking nog nagebeld en bij afhalen alleen gebruik te willen maken van de gereserveerde onderdelen. Ik krijg een a4 om te tekenen voor ontvangst vd auto en geef aan dat de daar onder ' verwachte huurkosten' genoemd bedrag niet overeenkomt met hetgeen ik heb gereserveerd. De baliemedewerker geeft aan, maak u niet ongerust u betaalt de prijs uit de reservering bij retour dit zijn slechts verwachte kosten / borg. Bij terugkomst in NL blijkt er toch meer in rekening gebracht ondanks alle extra inspanningen. Bellen met Avis is een crime 8x een medewerker die geen NL kan alleen frans of gebrekkig engels en steeds als antwoord: try in 30 min voor nederlandse medewerker ik spreek geen Nl, na 9x eindelijk een medewerker die NL kan maar niet echt hulpvaardig, ze geeft asn dat nu ik getekend heb voor ontvangst ik hiermee de verwachte huurkosten (incl de niet gevraagde extra's) verschuldigd ben. Uiteraard ben ik het hier niet mee eens. Ik wil gewoon betalen wat ik geboekt heb en ook drie dubbel heb aangegeven! En dan nog op deze slinkse wijze meer geld uit je zak kloppen! Let dus op!! NOOIT BOEKEN BIJ AVIS!!!

CH
2017-03-02 20:16:27

Altijd zeer behulpzaam

Goede service, vriendelijk personeel.Nooit problemen

Denis
2017-03-03 10:06:19

Alles goed

Uitstekend. Geen tegenvallrs. Prima.

cee
2017-03-02 16:03:26

snelle afhandeling en voorrang als vaste klant

Heb tot nu toe goede ervaring mee, hoewel er nog wel wat meer duidelijkheid gewenst is over de extra dekking en eigen risico. dat moet echt beter uitgelegd worden, want het is namelijk niet verplicht en het lijkt wel zo.

Luijs Bert
2017-03-03 07:14:56

In Nederland goed geregeld

In Nederland goed geregeld maar let op in het buitenland. Zeker in zuid Italië bij terugbrengen vinden ze een krasje wat er volgens hun niet zat. Hun pakken het verzekeringsgeld maar repareren nooit wat. Altijd protesteren en de reparatie rekening vragen. De Nederlandse Avis heeft hier altijd goed bij geholpen en met reserveren krijg je goed advies.

Michael
2017-03-02 15:51:05

Uitstekend service

Uitstekende service zowel op locatie door Arjen en ook via online of telefonie.

Sabbas
2017-04-18 19:49:19

prima

prima auto, prima staff, prima prijs, acceptabele wachttijd

Wilhelmina
2017-03-02 15:33:13

I love Avis!

Mooie auto's, schoon en je ziet niet dat je in een huurauto rijdt. Geweldige service en zeer behulpzame dames bij Avis Rotterdam Kruisplein. Ik ben fan!

Mevrouw van den Berg
2017-06-30 17:38:17

Update: Avis heeft de zaak juist afgehandeld uiteindelijk (Avis is totaal onbetrouwbaar en frauduleus)

Update:Na een mislukte poging van de 'tussenpersoon' Happycar om deze zaak te mediaten heb deze review geplaatst en heb ik zelf Avis benaderd. In eerste instantie kreeg ik geen reactie, maar na nog een mail sturen wel. In de die mail werd een gedeelte van het teveel betaalde bedrag teruggestort, omdat ik blijkbaar teveel had betaald voor een "upgrade". Toen ik daarna terug mailde dat ik nooit om een upgrade had gevraagd, deze nooit heb aangeboden gekregen oid en daarom ook niet wil betalen voor een upgrade is alles wat ik teveel had betaald teruggestort. Het heeft dus wel wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk heeft Avis dit juist afgehandeld. Avis is een totaal onbetrouwbare partij die frauduleuse praktijken er op na houdt. Ik heb via Happycar bij Avis Toulouse een auto gehuurd. Afkoop van eigen risico voor diefstal en schade had ik erbij genomen. Ter plaatse (in Toulouse) werd gevraagd of ik een verzekering wilde. Ik heb aangegeven dat ik die al had via Happycar en ook die papieren laten zien. Ik wilde wel een afkoop van een lege tank. 60 euro, prima. De kosten werden verder niet doorgenomen bij de balie, ik heb de kosten niet eens gezien in het contract. Er werd direct doorgebladerd naar de handtekeningpagina. Het ging allemaal zo snel dat ik achteraf pas door had dat ik opgelicht was. Achteraf in Nederland blijkt ruim het dubbele bedrag van de huur nog eens afgeschreven van mijn creditcard. Het is mij geheel helder dat Avis Toulouse aan frauduleuze praktijken doet. Zij hebben doelbewust de kostenpagina overgeslagen, de kosten niet doorgenomen met mij en mij het contract laten tekenen om zo de kosten in rekening te kunnen brengen en ik geen poot zou hebben om op te staan. Zij zijn ook niet bereid om dit achteraf te repareren. Dat maakt voor mij geheel duidelijk dat Avis niet te vertrouwen is en zij er frauduleuse praktijken op na houdt. Het is mij duidelijk dat zij met opzet de kosten NIET met de klant doornemen. Als zij betrouwbaar en transparant zouden werken om misverstanden te voorkomen dan zouden zij de kosten helder met de klant doornemen. Dat doen zij blijkbaar expres niet. Als dit bij mij namelijk per abuis niet is gebeurd, dan zouden zij deze fout achteraf herstellen. Dat doen zij dus niet. Dit is blijkbaar hun werkwijze. De kosten niet doornemen/laten zien in het contract om vervolgens snel het contract te laten tekenen om zo ten onrechte meer kosten in rekening te kunnen brengen. Zeer kwalijk! Totaal onbetrouwbaar deze partij. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een auto huurde. Dit moet via een creditcard. Dat maakt het huren van een auto compleet fraudegevoelig. Autoverhuurbedrijven kunnen je heel makkelijk oplichten op deze manier en blijkbaar doet Avis dit dus.

Rudolf
2017-03-05 14:00:35

alles goed geregeld

Goede prijs, praktische nieuwe auto, snele inlevering

FAQ for Avis

Heeft Avis korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Avis. Met deze korting kunt u 50% besparen op de eerste aankoop van Avis. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 22 verschillende Avis Kortingscode, ga naar nlkorting.org en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Hoe lang gaat Avis Korting mee?

Avis zal inderdaad een geldigheidsduur instellen voor hun Aanbieding. Zolang u uw Avis Kortingscode gebruikt voordat deze verloopt, krijgt u natuurlijk een overeenkomstige korting. als de Avis Korting die je wilt gebruiken verloopt, kun je ook meer verschillende Avis aanbiedingen bekijken op nlkorting.org.

Hoe contact opnemen met Avis?

Avis stelt het klantenservicekanaal in onder aan de avis.nl -startpagina en elke gedetailleerde pagina om klanten te helpen bij het oplossen van een probleem dat ze niet zelf kunnen oplossen. .u kunt de knop "Contact opnemen" op elke pagina bij avis.nl vinden om in contact te komen met de klantenservice van Avis.

Geldige Aanbiedingen Net Zoals Avis Actiecodes

  • 50%

    Korting
    DEALS Missguided Eu

    Tot 50% Korting Op Nieuwe Mode Bij Missguided

    Verloopt 1-9-22
    Zie alle Missguided Eu Korting
  • verkoop

    DEALS Betty Barclay

    Betty Barclay Promotiecode: Gratis BettyBarclay.com Tegoedbon Van €10 Bij Nieuwsbrief

    Verloopt 10-7-22
    Zie alle Betty Barclay Korting
  • verkoop

    DEALS British Corner Shop

    British Corner Shop Korting: Ontdek Alle Promoties En Kortingen Op De Site British Corner Shop

    Verloopt 4-7-22
    Zie alle British Corner Shop Korting
  • verkoop

    DEALS De Schoenengigant

    De Schoenengigant Actiecode: Alle Soorten Werkschoenen Voor U

    Verloopt 1-10-22
    Zie alle De Schoenengigant Korting
  • verkoop

    DEALS De Slaapfabriek

    € Kortingscode Voor 5 Op Nieuwsbrief

    Verloopt 1-10-22
    Zie alle De Slaapfabriek Korting
  • verkoop

    DEALS Bedrijfsverlichting

    Bedrijfsverlichting Actiecode: LED Spots Laag Tot €28,95 Aan Bedrijfsverlichting

    Verloopt 9-7-22
    Zie alle Bedrijfsverlichting Korting