nlkorting.org

T Mobile Kortingscode & Coupon Mei 2022

Bezoek T Mobile
  • Alle
  • Deals

T Mobile Beoordelingen

Tom Brouwer
2020-04-24 08:27:56

Goede en snelle service!

Internet thuis abonnement gehad, was altijd goed. Nu waren er wat problemen met het opzeggen hiervan, en daar ben ik super goed mee geholpen! Beide dames van de klantenservice bedankt!!

Pi Et Er
2020-04-23 17:17:46

Credit where it is due: Goed product. Goede service.

Glasvezel zeer snel geregeld. Afspraken nagekomen. Goed product (Mobiel + Internet). Goede klantenservice. Goed werkend portaal. Nieuwe klant, tevreden klant.

Ron Vos
2020-04-21 12:20:02

Oplossing nabij

Sinds 6 april eindelijk een medewerker gesproken met verstand van zaken die meedenkt en een oplossing aandraagt. Complimenten Jesse!

Cees Casquette
2020-03-15 15:59:37

Slechte dekking en moeilijk bereikbare…

Slechte dekking en moeilijk bereikbare servicedesk

Rachid Soestdijk
2020-03-12 21:19:55

Ben goed gelopen alles werd netjes met…

Ben goed gelopen alles werd netjes met mij doorgenomen.De beste medewerker ooit Quincy

Sigrid van 't Ende
2020-02-04 16:56:37

erg klantvriendelijk

Ik heb zelf veel gedoe had bij mijn overstap van KPN naar T-mobile. Heb erg vaak moeten bellen voordat het probleem daadwerkelijk opgelost is, dit bleek achteraf echter niet volledig bij T-mobile te liggen. De klantenservice altijd heel erg vriendelijk naar mij geweest. Op een keer na toen ik een Klaas aan de lijn had. Deze jongen wou mij nauwelijks helpen en was alleen maar bezig met de fouten op mij af te schuiven. Hierna wel excuses gekregen van een andere werknemer voor dit gedrag, en het probleem is toen vrij snel opgelost. Daarnaast een paar keer een monteur langs geweest, hier hoefde ik ook niet voor te betalen. De monteur was ook erg vriendelijk.Al met al, in het algemeen vriendelijk personeel, goedkoop internet dat goed werkt, en makkelijk te installeren (als je geluk hebt).

Derek van Grieken
2020-01-24 15:19:33

Vraag naar Merve in Amersfoort voor een topbehandeling

Ik word momenteel ontzettend goed geholpen door Merve (inboud sales team). Overstappen is zo geregeld, en wat een plezier aan de telefoon. Samen hebben wij het beste pakket gekozen gebaseerd op mijn wensen. Kan niet met een beter gevoel het weekend ingaan. Merve, ga zo door!

Wessel
2020-01-21 17:11:38

Ik snap de negatieve reviews niet...

Om eerlijk te zijn, t mobile is een heel snelle provider. Erg snel internet. Klantenservice is ook goed bereikbaar. Alleen soms 5 a 10 minuten wachttijd.Maar het internet is gewoon heel erg snel.Ik snap de negatieve reviews ook niet zo goed. Volgensmij plaatsen de meeste mensen pas een review als een klacht net niet helemaal goed is opgelost..Trek je niks aan van dit stelletje azijnzeikers, ik vind t-mobile 1 van het beste en snelste netwerk dat ik ooit heb gehad.Ik heb trouwens een iphone (11)

G G
2020-01-20 11:19:32

Super goede klantenservice

Daar waar er altijd makkelijker geklaagd wordt dan iets positiefs achter te laten, vind ik deze review zeker de moeite waard.Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en heb altijd goed contact met hen gehad. Zowel mobiel als internet via hen afgesloten, waardoor je mooie kortingen kunt ontvangen. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken, in verband met het omzetten van mijn abonnement. Alle 3 waren opvallend vriendelijk, dachten mee voor mogelijke oplossingen en vertelden mij precies wat ik kon verwachten. T-Mobile, ga zo door met jullie service, jullie zijn wat dat betreft uniek.

Klant
2020-01-10 20:38:00

Telefonisch helpdesk is dramatisch

Telefonisch helpdesk is dramatisch. 5 keer gebeld maar keuze menu laat geen overige vragen toe. Dan maar 'Ik wil klant worden gekozen' Toen wel een mens aan de lijn. Zeer goed geholpen toen. Ik ervaar het telefonisch contact krijgen met Tmobile al 8 jaar als een drama.

Ineke De Bruijn
2019-11-18 10:05:15

klantvriendelijkheid van Davey in Hilversum

m’n mobiele abonnement moest ivm pensionering, van een zakelijk naar een privé abonnement overgesloten worden.Helaas ging dat vanuit de zakelijke kant niet zo soepel. Davey van. T-mobile Hilversum heeft mij op alle mogelijke manieren geholpen.Wat een klantvriendelijkheid, helder in communicatie, doortastend, wat een geduld om mij steeds alles uit te leggen en te bellen dat het nog steeds niet gelukt was om m’n nummer om te zetten! Davey weet precies wat de klant nodig heeft!Respect!

matt D.
2019-10-16 04:44:56

niks mis mee

Zelden problemen met T-mobile en ik ben al vele jaren klant en dat blijf ik ook wel gewoon.

Mevr. van Gerven
2019-09-30 16:28:18

Fout zeer snel opgelost.

Er is iets fout gegaan bij het omzetten van mijn contract een half jaar geleden met een extra pakket. Dit viel mij pas recentelijk op. Vorige week een e-mail over gestuurd en nu al opgelost. Heel goede service, top! Bedankt Chantal voor je hulp.

tdtd
2019-09-26 09:10:54

eSim

eSim aanvragen opgelost.

Vince
2019-09-04 07:53:10

Ik snap jullie geklaag echt niet

Ik snap jullie geklaag echt niet! Ik heb alle providers gehad die er zijn tmobile is voor mijn de beste. Ik heb 100 mb en meer als 30 mb upload. Ik game erg veel en stream ook veel ik heb nooit problemen. En als ik klantenservice bel wordt ik uitstekend geholpen. Zeker voor het geld wat je ervoor betaald! T- mobile ga zo door!!

FAQ for T Mobile

Heeft T Mobile korting voor nieuwe klant?

Ja. T Mobile heeft kortingen voor nieuwe klanten. Als u een nieuwe klant bent van T Mobile, en via het T Mobile Kortingscode -systeem, wordt u herkend die nog nooit geld heeft uitgegeven in T Mobile. dan zal het systeem u automatisch T Mobile Korting geven die u bij het afrekenen kunt aanvragen.

Hoe lang gaat T Mobile Korting mee?

Als je de exacte geldigheidsperiode van elke coupon van T Mobile wilt weten, kun je inloggen of een nieuwe T Mobile -account aanmaken en op de overeenkomstige T Mobile Kortingscode in het couponpakket klikken om de vervaldatum te zien .

Hoe contact opnemen met T Mobile?

Om klanten beter op tijd en effectief advies te kunnen bieden, opende T Mobile een klantenservicekanaal. u kunt de knop "Online contact" of "Contact opnemen met klantenservice" vinden en erop klikken op T Mobile, en de klantenservice van T Mobile zal u 24 uur per dag van dienst zijn.