nlkorting.org

Limango Aanbieding & Coupon Mei 2022

Bezoek Limango
  • Alle
  • Deals

Limango Beoordelingen

Hans Scholte-Aalbes
2021-08-01 15:24:28

Al veel kleding en schoenen bij…

Al veel kleding en schoenen bij Limango besteld.Telkens netjes geleverd en retouren ook netjes terug betaald. Ik blijf in ieder geval bestellen bij Limango. Prima service en prima prijzen voor merkkleding en schoenen.

Fortnite
2021-07-13 11:06:16

Goede service

Heb bij mijn bestelling een verkeerde kleur ontvangen. Dit hebben ze netjes afgehandeld. Verzendkosten retour gedaan en ik moest geen retourkosten te betalen. Top!

Mevr. Rebel, M
2021-07-11 06:37:12

Vaak besteld en zeer tevreden

Ik heb bij Limango al ruim tien keer besteld, zo’n twee keer iets geretourneerd en eenmaal per ongeluk dubbel betaald voor een bestelling. In dat laatste geval kreeg ik na mijn mail dezelfde dag reactie en binnen twee dagen stond het geld op m’n rekening, ook toen ik producten retour stuurde, werd het netjes afgehandeld. Soms heb je wat geduld nodig door een langere levertijd, maar dit weet je van te voren. De deals zijn echt super en er zitten vaak pareltjes tussen! Dus tussen alle shitreacties hieronder, post ik lekker een zeer positieve review!! Bedankt Limango!

Lianne
2021-07-03 15:26:22

Goed

Geheel volgens verwachting. Levering was zelfs eerder dan op de site vermeld, ik werd hier netjes van op de hoogte gehouden. Product was veel voordeliger dan op andere sites.

aad duivenvoorden
2021-05-30 16:39:03

Verkeerde maat besteld, restitutie in 8 dagen

Verkeerde maat besteld, eigen schuld dus. Product retour gestuurd en met 8 dagen geld retour op de rekening met keurige mail. Minus kosten €5.70 maar dat staat nu eenmaal in de voorwaarden. Goed gedaan Limango..

Ea
2021-05-18 09:04:31

Goede ervaring bij foutje bestelling

Een bestelling per abuis 2x geplaatst omdat de 1e keer de betaling en bestelling niet leek doorgekomen. Via de klantenservice twee keer per email contact opgenomen en ontzettende snelle afhandeling van de annulering (binnen 1 uur).

Petra
2021-04-23 17:17:22

Prima webwinkel zolang je niets hoeft terug te sturen.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn wisselend.Voor spullen die je niet hoeft terug te sturen (zoals bv keukenspullen) is dit een prima webshop. Leuke merkartikelen die redelijk geprijst zijn. Het enige nadeel is de lange levertijd op artikelen. Een levertijd van 4 weken is bij Limango normaal maar dit is absurd lang voor Nederlandse begrippen. Limango is echter wel transparant over de levertijden dus je weet van te voren dat je lang moet wachten als je wat besteld.Waar Limago echter regelmatig wel de mist mee ingaat is met maatvoering. Ik heb al een paar keer gehad dat ik een kledingstuk had besteld waarbij op de website de Nederlandse maten stonden maar waarbij het artikel vervolgens in de Franse of Italiaanse maat (en dus te klein) werd geleverd. (Ik bestel dus Nederlandse maat 42 en vervolgen wordt het artikel geleverd in de Franse maat 42..) Zij maken dan dus een fout. Ik moet echter vervolgens de retourkosten betalen (dus 2 keer verzendkosten terwijl de fout aan hun kant ligt) en het duurt dan ook nog eens 6 weken voordat het bedrag op je rekening is terug gestort. Ik vind dat niet kloppen.

Jose Bergman
2021-04-22 18:44:00

klantgericht betrouwbaar en professioneel

al jaren een tevreden klant.bij de bestelling ging er iets mis bij de betaling deze was per ongeluk 2 x betaald dus ook 2 bestellingen.contact formulier ingevuld na 1uur al bericht informatie door gegeven na 2,5 uur bericht dat 2e bestelling was geanuleerd en mijn geld over 2 a 3 dagen op de bank staat.Babette is klantvriendelijk en zeer professioneel top geregeld en afgehandeld.

Auke van der Kooi
2021-04-21 12:46:09

Ondanks slechte reviews toch verrast!

Naar aanleiding van andere reviews heb ik getwijfeld of ik een te krap bestelde jas moest retourneren of dan toch maar proberen te verkopen, omdat ik bang was dat ik naar mijn geld kon fluiten. Op advies van één van de hier gelezen reviews heb ik het tóch maar geretourneerd. Het verzendbewijs heb ik dezelfde dag nog gemaild en 2 dagen later stond het aankoopbedrag plus verzendkosten minus retourkosten teruggeboekt. Klasse!Dat er retourkosten worden berekend vind ik begrijpelijk. Als ze altijd maar verzendkosten heen en weer blijven betalen voor de klant dan kan mijns inziens een bedrijf niet bestaan.

Peter Kapritsias
2021-04-14 14:47:02

Goede klantenservice!

Erg goede ervaring met de klantenservice nadat een trui onredelijk was gekrompen in de was.Goede service!

leeuwenhoek
2021-04-01 11:35:57

Binnen termijn ontvangen.

Heb 5 dagen geleden badmat en wc mat besteld. Zou binnen 3-5 dgn binnenkomen.Netjes aangemeld bij Postnl. En vandaag binnengekomen.Geen problemen ervaren dus

leeuwenhoek
2021-04-01 11:35:57

Binnen termijn ontvangen.

Heb 5 dagen geleden badmat en wc mat besteld. Zou binnen 3-5 dgn binnenkomen.Netjes aangemeld bij Postnl. En vandaag binnengekomen.Geen problemen ervaren dus

pauly lenting
2021-03-31 10:25:41

Limango heeft scherpe aanbiedingen en…

Limango heeft scherpe aanbiedingen en ja bij ieder item staat een datum waarop geleverd word. Dat kan soms wel 3 weken duren, maar dat zie je ook voor dat je besteld. Contact klanten service is goed ook als er iets fout gaat of beschadigd geleverd word. Geld terug duurt kleine 10 dagen. Dit alles weet je als je de site goed van te voren leest. Ik koop hier al 3 jaar en gaat nog steeds naar alle tevredenheid.

lis
2021-03-12 09:33:58

Beetje omslachtig, maar redelijk tevreden.

Bestelling in de 5 dagen ontvangen, zoals wordt vermeld in de mail als je de bestelling hebt geplaatst. Bij het terugsturen van een artikel, alle aanwijzingen opgevolgd, zoals mail sturen met bestelnr. en retournr. e.d.Netjes mail gekregen als je het artikel hebt aangeboden bij postnl met uitleg waarom het langer kan duren voordat het bedrag is teruggestort (meerdere pakketten worden eerst verzameld om dan in 1x naar Duitsland te versturen). Als je het bedrag eerder wilt, kan je een kopie sturen van het afgifte bewijs. Had het volgende dag al op mijn rekening! Wel jammer dat er 5,70 retourkosten afgaan, maar de 3,95 verzendkosten (+ bedrag artikel) krijg je wel terug :)

yvonne
2021-03-08 19:52:59

Jas gekocht van PME

Jas gekocht van PME met een mooie korting. Netjes bericht van verzending. Met track en trace van PostNL. Vandaag jas ontvangen. Voldoet aan alle verwachtingen.

FAQ for Limango

Heeft Limango korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Limango nieuwe klanten de eerste korting om 90% te besparen om meer klanten van Limango aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Limango Aanbieding van de nieuwe klant in.

Hoe lang gaat Limango Korting mee?

Klanten van Limango kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Limango Aanbieding controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Limango voor dat u uw Limango Kortingscode op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Limango?

Limango stelt het klantenservicekanaal in onder aan de startpagina van limango.nl en op elke gedetailleerde pagina, en klanten kunnen tijdig met de klantenservice communiceren. als er algemene vragen zijn, biedt Limango een interface die gerelateerde veelgestelde vragen beantwoordt, en klanten kunnen ook zoeken en zien op limango.nl.