nlkorting.org

Rosegal Kortingscode & Korting Januari 2022

Bezoek Rosegal
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Rosegal Beoordelingen

Fam. Glas
2018-12-13 19:33:11

Inmiddels geschil opgelost.

Inmiddels heeft Rosegal geregeld dat ik mijn geld terug heb gekregen. Daar ben ik blij mee!Wat een slechte service! Op 27 november kleding besteld en betaald via IDeal. Zij geven aan dat ik niks betaald heb. Overduidelijk heb ik dat op mijn bankafschrift staan en dat heb ik ze ook gemeld. De eerste week gaven ze elke keer aan dat ik 24 tot 48 uur moest wachten. Na veel chatverkeer geven ze nog steeds aan dat ze het geld niet ontvangen hebben en hebben de bestelling geannuleerd. Dus geld weg! Ik heb uiteraard weer contact met ze gezocht en nu geven zij aan dat ik contact met IDeal moet zoeken. Uiteraard heb ik dat gedaan, maar IDeal geeft aan dat Rosegal juist contact moet opnemen met IDeal. Wat ze niet doen.

Gwenn
2018-12-12 01:27:39

Service eerst twijfelachtig, maar na aandringen toch een betere oplossing

2 volwassenen hoodies gekocht, 1 is echter een kindermaat. Oplossing: $13 betalen om terug te sturen terwijl zij de fout gemaakt hebben.UPDATEUiteindelijk na veel aandringen toch een volledige terugbetaling gekregen van de hoodie. Ik hoef deze ook niet terug te sturen op voorwaarde dat ik deze zou schenken aan goed doel, gelukkig kan het ook zo want anders had ik er nog op ingezet en het voorstel van schenken aan een goed doel is top en zal dus ook gebeuren!

Maes peregrina
2018-07-13 23:15:21

Heb maat 2xl besteld en andere maat…

Heb maat 2xl besteld en andere maat toegekregen .heb al enkele malen dit laten weten maar nog altijd geen oplossing is al van januari.hetgeen wel goed was tevreden over.

Nicole Smit
2018-06-06 19:40:47

Prima service

Prima service, altijd mooie kleding. Eindelijk een bedrijf gevonden met betaalbare en vooral voor mij, draagbare kleding. Zeer tevreden.

Corhanna Hobbelen
2018-06-05 13:53:15

Heb eigenlijk een vraag

Heb eigenlijk een vraag, voorhoeveel kun je bestellen zonder een giga rekening te krijgen nadien.

Marcia Michel
2018-02-17 07:25:32

Ik ben fan!

Sinds een half jaar bestel ik geregeld bij Rosegal, voornamelijk vanwege de enorme collectie (vintage) jurken én de correcte maatgeving die, anders dan je van een Chinese site zou verwachten, overeenkomt met de Europese (ja, zelfs de plus-sizes!). Verder hebben zij de meest coulante klantenservice die ik ooit heb mee gemaakt. Altijd vlot en vriendelijk antwoord, maar het meest indrukwekkende; reeds met mijn 1e bestelde jurk werd mij de optie gegeven kosteloos een andere maat toe te sturen (ik had deze zelf groter besteld door eerdere ervaringen elders) waarbij ik het ontvangen product niet hoefde te retourneren! En dit blijven ze doen, hoe groot/klein mijn bestelling ook is. Het enige nadeel is dat de stof of snit soms wat minder van kwaliteit is dan deze op de foto lijkt (foto's zijn overigens redelijk accuraat maar lees goed de artikelomschrijving) maar retourneren/ruilen is dus nooit een probleem!

Anita Dirx
2018-02-16 16:27:46

Heb een super leuke trui gekocht maar…

Heb een super leuke trui gekocht maar na 2 keer wassen lijkt het wel de oudste trui wat ik in mijn kast heb. Eeuwig zonde van het geld. Handtas was ook erg klein en was al kapot aan de binnenkant.

dutchredgaming
2018-02-16 14:21:30

USB Type-C to micro usb voor 1 cent gekocht

USB Type-C to micro usb voor 1 cent gekocht.Duurde 11 dagen dat het binnen kwam.Rosegal ondersteund Ideal en PayPal

Patrick Goossens
2018-02-09 09:44:14

Heb truien besteld 2 weken voor kerst

Heb truien besteld 2 weken voor kerst. Pas 31 december zijn de truien geleverd. Toen had ik de bestelling al geanulleerd maar alsnog werden de truien geleverd. Na wat op en neer contact met rosegal kwamen ze met se oplossing dat ik de truien gewoon mocht houden als goedmaker voor het ongemak. Prima oplossing. Dus al met al lossen ze de probleempjes prima op

Christelvl
2018-01-01 21:38:24

Mijn Kerst bestelling

Voor de eerste keer hier een bestelling gedaan. Wel zeker 3 weken geduurd voor het aankwam, maar dat had ik wel in gedachten. Kon regelmatig mijn pakje traceren. Voor de prijs ben ik erg tevreden van mijn bestelling. Mantel met cape ; kerstkleedje en muurdoek met kersttekening.Zal zeker nog bestellen bij Rosegal.

Laureen
2017-12-29 10:22:07

Hier een positieve ervaring!

Na al die negatieve beoordelingen, hier een positieve! Bezorging binnen de 20 dagen!!! Truitje valt krap ten opzichte van de maat, maat daar had ik al op gerekend en een grotere maat besteld!

Will Jaspers
2017-11-24 18:22:27

Bestelling nooit ontvangen

Op 19 augustus '17 !! een bestelling geplaatst bij Rosegal met ordernummer Z1708191006033814 voor € 23.27 samen.Deze bestelling nooit ontvangen. Op geen enkel e-mailtje mijnerzijds werd gereageerd.Ik had inderdaad van te voren de recensies moeten bekijken dan had ik hier natuurlijk nooit besteld. Hopelijk kan deze beoordeling u helpen om voor een andere firma te kiezen.( ik schrijf deze beoordeling namens mijn zus , Mieny Oliekan-Landgraaf omdat haar computer momenteel niet werkt. )RECTIFICATIE!Inderdaad is er iets mis gegaan met de betaling en is bovenstaande recensie ten onrechte geplaatst. Mijn welgemeende excuses hiervoor.Neemt echter niet weg , dat als de mailtje beantwoordt zouden zijn geworden , dat dit misverstand al eerder opgelost had kunnen worden.Nogmaals sorry , mea culpa.

Sterre Dag
2017-10-15 15:29:33

Prima ervaring met dit bedrijf.

Veel negatieve reviews gelezen, maar ik kreeg mijn bestelling ruim binnen de maximum termijn.Voor deze prijzen zul je geen super hoge kwaliteit ontvangen. Maar het is wat het moest zijn. Het ziet er hetzelfde uit.Qua maat heb ik netjes gebruikt van de maattabel en vervolgens rekening gehouden met het feit dat ik er wat onder zal dragen. Ik was erg zenuwachtig voor deze bestelling ivm de negatieve reviews, dus heb ik hem betaald met paypal ivm kopersbescherming. Maar deze dus zeker niet nodig gehad.Het zit ietsjes krap rondom de schouders, maar die ervaring heb ik met veel kleding, zeker nette kleding (bijvoorbeeld nette damesjasjes)Enige wat jammer was, is dat ik express voor tracking had gekozen voor een kleine extra bijdrage. Hierdoor een trackingnummer gekregen, maar vervolgens is het item niet te tracken. Dit lijkt een standaard probleem te zijn bij verzending naar NL. En ligt niet direct aan dit bedrijf. Hoewel ze wel mogen vermelden op de website dat dit probleem er is, vond ik het wel fijn om een trackingnummer te hebben waarmee in ieder geval hun het item kunnen tracken of laten opsporen als het nodig is.Ik lees van mensen dat er niet gereageerd wordt op mail, of dat de verzending er na 2 weken nog niet is. Dat is niet gek met levertijden van 2 tot 4 weken!Ook ik heb contact gehad met de klantenservice omdat ik mijn pakket niet kon traceren na meer dan een week.Ik heb gekozen voor hun online chat functie en dit werkt uitstekend. Ik kreeg snel iemand aan de "lijn" ze heeft alles nagekeken en mij vriendelijk te woord gestaan.Dus ik zou zeggen: - Let op de maattabel (bij verschillende maten ga uit van de grootste maat)- Hou rekening met de langere levertijd- Bestel eventueel via Paypal (makkelijk en snel en koperbescherming)- En bij een probleem gebruikt de Live Chat.Kortom, ik ben gewoon zeer tevreden.

denise
2017-08-25 15:26:28

100% tevreden.

Twee weken heeft het geduurd, voor het binnen was. 4 jurken en een top en het past perfect. De opgegeven maten klopten en de kwaliteit is prima. Gewoon netjes genaid (sorry, met dubbel a, is het opeens ongepast taalgebruik!) geen onregelmatigheden. Ben er zeer tevreden over!

raquel
2015-11-20 12:50:25

Z1510210137190226

Nadat rosegal gereageerd heeft op mijn klacht, is alles netjes afgehandeld en heb ik mijn bestelling ontvangen.De producten zijn goed en er valt niets verkeerds over te zeggen.Complimenten aan de service hoe alles netjes afgehandeld is.

FAQ for Rosegal

Heeft Rosegal korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de nieuwe Rosegal -klanten voor het eerst een bevredigende ervaring te bieden, heeft Rosegal een speciaal preferentieel beleid voor de nieuwe klanten ingevoerd. Laat gewoon de Rosegal Kortingscode zien die je hebt gekregen bij het betalen bij het afrekenen.

Hoe lang gaat Rosegal Kortingscode mee?

U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken in Rosegal, klik op My Center om uw Aanbieding te bekijken. Je kunt de lijst zien van Rosegal Kortingscode die je bezit, en elke Rosegal coupon zal onderaan de geldigheidsperiode laten zien.

Hoe contact opnemen met Rosegal?

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice, kunt u zoeken op rosegal.com, elke pagina heeft een klantenservicekanaal zoals \"Contact\", de klantenservice van Rosegal kan online communiceren als u een speciaal noodgeval heeft, u kunt ook de hotline van de klantenservice van Rosegal bellen