nlkorting.org

Eglobal Central Kortingscode & Coupon Oktober 2021

Bezoek Eglobal Central
  • Alle
  • Codes
  • Deals

Eglobal Central Beoordelingen

Bas Baars
2020-05-12 22:46:21

Soms moet je wat geduld hebben

Soms moet je wat geduld hebben. Alles wat ik heb besteld “en dat was / is heel veel heb ik altijd op tijd ontvangen 1 x een garantie claim ingediend, duurde iets langer. Vind hè überhaupt knap dat al het vrachtvervoer aankomt met drukke logistiek op dit moment door de covid-19 en dat je spullen uit Azië krijgt. Het is een wonder. Ik vind dat de mensen die zo klagen er echt eens rekening mee moeten houden. De positieve reviews: betalen met Paypal en creditcard en verzekeren de vracht. Is iets wat ik ook altijd doe. Misschien zouden ze daar wat mee moeten doen. Ik ben heel erg tevreden. Vooral het grote prijsverschil.

Mark Poulussen
2020-05-08 13:36:55

Goede ervaringen en nette prijzen

Het lijkt net of iedereen slechte ervaringen met dit bedrijf heeft. Mijn ervaring is anders gelukkig. Mensen die hier bestellen moeten het niet binnen 1 dag in huis verwachten maar daar is de prijs dan ook na

J Marx
2020-05-06 18:31:48

Drone gekocht

Drone gekocht, word via email gemeld dat je betaald hebt, wanneer ze gaan verzenden, wanneer verzonden word. Dankzij sommige reviews toch maar voor €7 verzekerd verzonden. Het is allemaal geautomatiseerd maar toch, je word goed op de hoogte gehouden. Pakketje kwam al 6 dagen later via Belgie, dus ook geen extra invoerkosten, btw en de koerier zijn administratie betalen, iets waar ik me vaak aan heb gestoord. Kan dus alleen maar 5 sterren geven. Top bedrijf, zo zouden alle chinese webwinkels moeten opereren. Gezien het prijsverschil ga ik er zeker vaker bestellen.

Mark van Uffelen
2020-05-01 20:59:02

iPad & JBL wireless plugs besteld, levertijd 25 dagen

Op 5 april heb ik een iPad en oordopjes besteld. Na 9 dagen begonnen aan een kwestie via Paypal, omdat ik nog niets had gehoord over een verzending of op zijn minst een bericht dat het langer zou duren, zoals in de eerste mail vermeld staat (binnen 72uur). Ook een poging tot mailen was niet gelukt, de e-mails kwamen direct terug. Op 17 april kreeg ik ineens een bericht dart mijn pakket binnenkort zou worden verzonden, waarop op 23 april een bericht kwam dat het was verzonden. De tracking die je online kunt volgen is niet de allerbeste, gisteren op 30 april had ik geheel onverwachts ineens het pakket binnen. Dus; service, contact en al die dingen moet je niet verwachten. Maar de producten zijn echt, werken goed (voor zover ik heb kunnen testen in 1 dag) en heb met een beetje geduld toch 80 euro bespaard. Al met al was het het waard. Mams was blij met haar cadeau!

Kris
2020-04-30 20:52:10

Switch besteld op 23 maart

Switch besteld op 23 maart.. fake verzendpagina gekregen die elke dag een status geeft, maar eigenlijk is dat gewoon om je aan het lijntje te houden.. talloze e-mails verstuurd.. geen reactie!Toen maar na 3 weken een claim bij PayPal ingediend en guess what? Na iets meer dan 4 weken een verzendlink via PayPal verkregen en is de Switch gister afgeleverd via DPD. Tip; Dien een claim in bij PayPal, dat is je enige optie om contact met ze te zoeken. Ik zal hier niet zo gauw meer bestellen, maar ben wel blij dat ik hem binnen heb. Ik plaats zelf nooit reviews, maar gezien de reacties hier, vond ik het toch netjes om deze hier te plaatsen, heb mijn bestelling uiteindelijk toch ontvangen.

L Klein
2020-04-28 08:00:22

Ipad besteld

Ipad besteld, goedkoopste in de markt (wel even doorzoeken op de site om deze te vinden)Prima afhandeling, duurt wel even dat je hem in huis hebt, maar dit wordt ook gemeld voor, tijdens en als je besteld hebt.

Andre Korevaar
2020-04-25 15:42:05

Samsung Galaxy Earbuds+

Nu mijn Galaxy earbuds + 2 weken in gebruik , helemaal top goed geluid en prima batterij De levering was 6 tot 8 dagen Dit heeft misschien een of 2 dagen langer geduurd ivm 2 weekendenIk ben zeer tevreden met deze webshopGa zeker nog eens bestellen als ik wat nodig hebIk ben zeer tevreden

Frank Van Neer
2020-04-20 11:08:40

Beste prijs maar geen korte levertijd

ik heb 3 keer een samsung telefoon besteld de afgelopen jaren. Bij de eerste 2 bestellingen was de levertijd best lang circa 10 tot 14 werkdagen. Maar omdat ze de beste prijs hebben wacht ik gewoon wat langer. Mijn derde bestelling van 3 april is nog niet aangekomen. Afwachten dus.

stupid content
2020-04-08 07:43:25

In totaal 3 keer besteld 2 keer…

In totaal 3 keer besteld 2 keer ontvangen een keer werd geannuleerd ivm met geen voorraad terwijl dit wel was aangegeven en verzending is op het snelst 10dagen en het traagst was 18dagen tot nu toe bij 2e ontvangen productEn nu iets weer besteld omdat het tijdelijke zeer laag geprijsd was 550€ normaal 750euro - 800euroEven afwachten 26maart besteld wanneer ik dit ontvang zal ik het melden ivm met covid19 zal het wel nog 2 weken kunnen duren :/Update1Hellaas ervaring inmiddels ook minder geen reacties van eglobalcentral en niks kwa levering na 3plus weken laat het maar door paypal afhandelenUpdate 2En pakket is nu ineenkeer onderweg via dpd:) dus waarschijnlijk 3e geleverd product dan wel pas na 28dagen

Bernardo
2020-04-07 15:33:52

iPad 10.2 begin maart besteld bij…

iPad 10.2 begin maart besteld bij eGlobal central, na bijna 4 weken eindelijk ontvangen.Je moet wel even geduld hebben, zeker nu in deze onzekere tijden en Lock downs van steden.In ieder geval iPad ontvangen en is klaar voor gebruik, ben er blij mee!

Davyd
2020-04-04 22:23:54

LG V30+ besteld en keurig ontvangen! Prima winkel.

Een jaar geleden heb ik de LG V30+ (128gb) gekocht op eGlobalentral. Na het lezen van negatieve reviews heb een paar weken getwijfeld of ik het wel of niet zou bestellen op de site. Het scheelde €330 als ik 'm in Nederland of Duitsland zou kopen. Heb de voorwaarden van PayPal en mijn Credit Card gechecked en toen de gok maar genomen - ik was dubbel verzekerd. Ook de aangeboden Verzekerde Economy Express Levering-service voor €7 genomen. Drie-dubbel verzekerd. Er is inderdaad weinig communicatie vanuit de winkel, maar heb keurig een Track & Trace code ontvangen en de bestelling na een week geleverd gekregen. Onbeschadigd, goed verpakt en alle toebehoren aanwezig. Heel veel klachten hier gaan over het lange wachten en dan zeg ik - heb geduld. Twaalf of dertig dagen is niks op een kosmische schaal. Ik kan mij dan ook niet helemaal vinden in de negativiteit rondom deze winkel. De klantenservice kan misschien verbeterd worden, maar voor mij was het belangrijkste dat PayPal en mijn Credit Card het zouden dekken, bij vermissing of andere narigheid. Binnenkort wil ik een nieuwe Samsung Tab S6 kopen en overweeg dan om het weer te bestellen bij deze prima winkel. Mocht je denken dat dit is geschreven door Chinezen - nee, door een nuchtere Drent met Latin roots.

Nele Schouterden
2020-04-03 17:53:32

Al 3x een Smartphone besteld na 14…

Al 3x een Smartphone besteld na 14 dagen correct ontvangen. Tevreden. Ook bij probleem aan smartphone kreeg ik opvolging. Uiteindelijk was terugsturen niet nodig.

jacqueline matla
2020-03-24 11:20:52

Geweldig mijn pakket is binnen!

Geweldig mijn pakket is binnen!30 dagen onderweg geweest!Nooit verwacht dat het nog zouAankomen!Blij blij blij

Twan
2020-03-23 19:29:41

Ipad mini 5 na 1 maand ontvangen

Vandaag mijn Ipad mini 5 ontvangen. Besteld op 21-feb en op 23-maart ontvangen. Duurt inderdaad wel wat langer dan verwacht, maar de Corona situatie vertraagd de zendingen aanzienlijk. Ik ervaar hetzelfde bij AliExpress bestellingen, zijn nu 2 i.p.v. 1 maand onderweg.Dit jaar al 3 producten besteld en altijd zonder enig probleem geleverd.Op email wordt altijd binnen 24 uur gereageerd.Heb je geen haast en wil je geld besparen dan raad ik je eglobal aan.

Floor Oskam
2020-03-23 15:10:43

Het duurde inderdaad een maand voordat…

Het duurde inderdaad een maand voordat mijn telefoon kwam maar dat is eenbeetje hetzelfde bij bv. ali express maar de zending is prima in orde en wel tot 100 euro goedkoper dus de moeite van het wachten waard.Floor Oskam

FAQ for Eglobal Central

Heeft Eglobal Central korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten kunnen natuurlijk genieten van een zeer goede winkelervaring in Eglobal Central, en de eerste aanbieding wordt speciaal voor hen voorbereid. als je in Eglobal Central tegen een lagere prijs wilt uitgeven, of 60% wilt besparen, kun je bladeren en de bijbehorende Eglobal Central Aanbieding krijgen op nlkorting.org.

Hoe lang gaat Eglobal Central Korting mee?

Op de Eglobal Central pagina kun je de verschillende geldigheidsperiodes van verschillende Eglobal Central Korting vinden. Eglobal Central Kortingscode binnen de geldigheidsperiode kunt u kiezen wat u wilt. bovendien kunnen deze kortingen alleen worden gebruikt zolang de Eglobal Central -producten die u wilt kopen voldoen aan de gebruiksvoorwaarden.

Hoe contact opnemen met Eglobal Central?

Eglobal Central stelt het klantenservicekanaal in onder aan de startpagina van eglobalcentral.nl en op elke gedetailleerde pagina, en klanten kunnen tijdig met de klantenservice communiceren. als er algemene vragen zijn, biedt Eglobal Central een interface die gerelateerde veelgestelde vragen beantwoordt, en klanten kunnen ook zoeken en zien op eglobalcentral.nl.